Delil.com İle Eğlenceye Hazır Olun
Ezgi Mola’dan Komedi Filmi Maide’nin Altın Günü
Jupiter Moon’s Vizyona Girmeye Hazırlanıyor
Gerçek Hayattan Uyarlanan Stronger Vizyona Girmeye Hazırlanıyor
Bir Komedi Filmi Aşka Geldik Vizyona Giriyor
Azerbaycan Türkiye ortak yapımı olan Aşka Geldik filmi, komedi türünde ve sıra dışı konusuyla 1 Aralık 2017'de vizyona giriyor.
Mehmet Doğan Papatya Filmiyle Sinemaseverlerin Karşısına Çıkıyor
Mehmet Doğan'ın yönettiği Papatya, babasını erken yaşta kaybeden Umut ile en yakın arkadaşı Nuri'nin hikâyesini anlatıyor.
Animasyon Filmi Tamircikler: Gizli Görev Vizyona Giriyor
Tamircikler: Gizli Görev, sadece çocuklar tarafından görülebilen ve bilumum alet edevatları tamir edebilen Tamircikler'in hikâyesini anlatıyor.
Tavsiye Ediyoruz
İçinizi Sızlatacak Bir Yapım Geçmişteki Sır Vizyona Giriyor
Raşit Görgülü'nün yönetmenliğini üstlendiği Geçmişteki Sır, fotoğrafçılık yapan Ali'nin Bosna Hersek'e uzanan hikâyesini anlatıyor
Sarı Sıcak Filmi 2. Kez Vizyona Giriyor
Fikret Reyhan'ın yönettiği Sarı Sıcak, üretim ilişkilerinin değişmesine paralel olarak sermayenin de el değiştirmesi ve bu değişimden etkilenen insanların hikâyelerini anlatıyor.
Körfez Vizyona Girmeye Hazırlanıyor
Emre Yeksan'ın ilk uzun metraj filmi Körfez'den fragman yayınlandı.
Seni Gidi Seni Filminin Galası Yapıldı
Genç komedyenlerin usta isimlerle buluştuğu, geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çeken komedi filmi “Seni Gidi Seni” 17 Kasım 2017 vizyona giriyor.
Animasyon Filmi Ayı Paddington 2 Vizyona Girmeye Hazırlanıyor
Sevilen Ayı Paddington'ın teyzesi Lucy'ye hediye etmek istediği kitabın çalınmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.
Yeni Bir Korku Filmi “Morg” Vizyona Giriyor
Eşini ve hamile kızını öldüren Emin'e, kızı Zehra'nın ruhunun musallat olmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.
Eyvah Annem Dağıttı 2 ile Gülmeye Hazır Olun
2016 yılında gösterime girip gişede hatırı sayılır bir başarı yakalayan Bad Moms'ın devam filmi A Bad Moms Christmas(Eyvah Annem Dağıttı), kurallara karşı koyan üç annenin Noel maceralarını anlattığı
On Adım 24 Kasım 2017’de Vizyona Giriyor
Fatih Hacıosmanoğlu'nun yazıp yönettiği On Adım, yeni filmini tamamlamaya çalışan yönetmen Tina'nın hikâyesini anlatıyor.